Autoinbraken in minimaal 8 auto’s in Hoorn

Reactie(s)
inbraak_auto

archief foto

HOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven ingebroken bij minimaal acht voertuigen die geparkeerd stonden op de Molengang, het Pelmolenpad, de Volder, Lambert Meliszweg en het Kruiwerk.

Zij forceerden het slot en gingen er onder andere vandoor met navigatiesystemen. De politie adviseert auto-eigenaren geen kostbaarheden in de auto achter te laten en het alarmnummer van de politie te bellen als u verdachte personen ziet.

Eventuele getuigen van deze inbraken worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn (0900 – 8844).
[google-map-v3 shortcodeid=”81cfce25″ width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Molengang, Hoorn{}1-default.png|Pelmolenpad, Hoorn{}1-default.png|Volder, Hoorn{}1-default.png|Lambert Meliszweg, Hoorn{}1-default.png|Kruiwerk, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post