Het Hoornse Boek&Bal op reis

Reactie(s)

HOORN – Onder de noemer A Glamorous Citytrip wordt op vrijdag 14 maart een bijzonder literair evenement georganiseerd. Het Hoornse Boek&Bal zal vijf intieme locaties aandoen waar vijf auteurs en vijf singer-songwriters aan het woord komen. Natuurlijk is er bal na, met een gratis glas prosecco en dj Begt.

Verboden TranenVoor de derde maal op een rij wordt het Hoornse Boek&Bal georganiseerd door Bibliotheek Hoorn en het magazine HIER in Westfriesland. Een literair evenement waar Westfriese woordkunstenaars laten horen en zien hoeveel moois hier gemaakt wordt. Van de literaire thrillerschrijfster Melissa Skaye die haar boeken Virtuele tango en Verboden tranen in Hoorn situeert, tot de kippenvel bezorgende singer-songwriter Pepijn Spijkerman. Van de onnavolgbare theatrale Mariette Zabel, tot het 17-jarige talent Joey Vriend die net zijn debuut-cd aan het opnemen is. Van de rauw-filosofische schrijver Dirk Beemster, tot souldiva Elsa Bekman. Maar ook met Pieter Tensen, Hedwig Baartman, Paul Luiken en Old Cow Hand Band.

Literair feestje met bal na

Het Boek&Bal is een spannend literair avontuur dat vooral ook een feestje is. Na de intieme optredens op vijf bijzondere locaties in de stad is er het traditioneel afsluitende bal met dj Begt in Huis Verloren. Daar kan gedanst worden, maar vooral ook ontmoet. Het Boek&Bal gaat namelijk over gehoord worden maar ook over zien en gezien worden. Dresscode is ditmaal A Glamorous Citytrip vanwege het Boekenweek-thema 2014: ‘Ondertussen ergens anders’. Dus draag je sneakers onder je baljurk en stop je pumps in de tas zodat in Het Huis Verloren het glas op glamorouze wijze gehesen kan worden.

De avond start om 19.30 uur in Huis Verloren en eindigt daar om 1.00 uur. Tickets voor Het Hoornse Boek&Bal op reis zijn te reserveren via Bibliotheek Hoorn en kosten 15 euro, inclusief gratis glas prosecco, hapje en goodiebag met prijzen als reischeques, high tea’s en literaire verwonderingetjes.

Hier de foto’s van Boek&Bal 2013

[box style=’info’]Het Hoornse Boek&Bal op reis

  • Vrijdag 14 maart 2014
  • 5 Locaties, 5 auteurs, 5 sing-a-song-writers, bal na
  • Dresscode:  A Glamorous Citytrip
  • Woord: Pieter Tensen, Hedwig Baartman, Melissa Skaye, Dirk Beemster, Mariëtte Zabel
  • Muziek: Pepijn Spijkerman, Joey Vriend, Elsa Bekman, Paul Luiken, Old Cow Hand Band
  • Locaties: Huis Verloren, Loft der Zotheid, Hoornse Boekhandel, Boekhandel Stumpel en Bibliotheek Hoorn
  • Verzamelen: 19.30 uur Huis Verloren (bal tot 01.00 uur)

Entree:€ 15,- met gratis glas prosecco, hapje & goodiebag. Tickets: www.bibliotheekhoorn.nl.[/box]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post