Jeugdlintje voor lokale tv-ster David Verschoor

Reactie(s)

Jeugdlintje voor David VerschoorHOORN – David Verschoor (14 jaar) uit Zwaag heeft een jeugdlintje van de gemeente Hoorn gekregen. Hij ontving deze onderscheiding op dinsdag 22 april uit handen van Burgemeester Onno van Veldhuizen voor zijn inzet voor de Stichting Lokale Omroep Hoorn.

Lokale tv-ster

David is vrijwilliger bij de Stichting Lokale Omroep Hoorn. Hij presenteert al bijna 2 jaar wekelijks een tv-programma op HoornTV waarin hij de jeugdafdelingen van clubs en verenigingen in Hoorn en omstreken bezoekt en hun activiteiten voor de jeugd in beeld brengt. Door zelf mee te doen laat hij zien hoe leuk de sportactiviteiten zijn. Hij draagt daarmee positief bij aan het imago van de jeugdsport in het algemeen en promoot de clubs en verenigingen in het bijzonder. Naast het tv-programma presenteert David samen met een aantal andere kinderen een jeugdprogramma op Radio Hoorn. David is een goed voorbeeld van een jongere die zich met hart en ziel inzet voor zijn hobby en daarmee tevens zijn steentje bijdraagt aan de samenleving.

Vroeg jeugdlintje

David was in de veronderstelling dat hij de burgemeester zou interviewen. In plaats daarvan kreeg hij van de burgemeester het jeugdlintje uitgereikt. Normaalgesproken worden jeugdlintjes uitgereikt tijdens de lintjesregen die dit jaar op 25 april plaatsvindt. David is dan helaas verhinderd waardoor hij al eerder in het zonnetje is gezet.

David in Actie

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post