Koninklijke onderscheiding voor Piet Groot grote verrassing

Reactie(s)

KOGGENLAND – Tijdens de jaarlijkse Lintjesregen ontvangt de heer Piet Groot uit Obdam, onder toeziend oog van vrienden, familie en verenigingsleden de Koninklijke onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij krijgt de onderscheiding vanwege zijn vele verdiensten.

De heer Piet Groot was totaal verrast als hij uit handen van burgemeester Posthumus op vrijdag 25 april een Koninklijke onderscheiding ontvangt.

De heer Piet Groot ontplooide de volgende activiteiten:
1966 – 2005 Toneelvereniging ’T Viooltje in Hensbroek: Lid vanaf 1963, penningmeester van 1966 – 2005, regisseur van 1997 – 2000. De heer Groot hielp daarnaast altijd met het opbouwen en afbreken van de decors. Hij timmerde en schilderde de decorstukken en schreef donateurskaarten uit. Daarnaast voerde hij de regie over de kinderstukken.

1997 – heden Pomologische Vereniging Noord-Holland: vrijwilliger en hovenier. De vereniging stimuleert het behoud van hoogstamfruitbomen door middel van diverse activiteiten. De heer Groot snoeit de veredelde appel- en perenboomrassen en maait het gras. In de winter, tijdens het snoeiseizoen, is hij een dag extra per week actief. Daarnaast geeft hij sinds 2009 een paar keer per jaar snoeicursussen aan de nieuwe vrijwilligers.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post