St. Jozefschool schrijft en promoot eigen boek voor Kika [video]

Reactie(s)
De werkgroep Pers en PR en Social Media van St. Jozefschool in Blokker

De werkgroep Pers en PR en Social Media van St. Jozefschool in Blokker

BLOKKER – Kinderen van de St. Jozefschool in Blokker werken met zijn allen aan het boek Verhalen met een hart. De veertien verhalen zijn geschreven door de kinderen zelf onder begeleiding van kinderboekenschrijfster Lorena Veldhuijzen. Ook zorgen de kinderen zelf voor een drukker, promotie en de verkoop van het boek, waarvan de opbrengsten gaan naar Kika.

Alles zelf doen

Verhalen met een hart is een bijzonder boek. Verhalen uit een vrolijk hart, verdrietig hart, maar ook een warm hart. De kinderen van groep 6, 7 en 8 leren alsof het een bedrijf is om dit boek te promoten. In totaal zijn er veertien werkgroepen, variërend van Taal, Pers en PR, Making Of tot aan de organisatie van de lanceer datum van het boek op 12 december.

Interview

Vorige week vrijdag waren wij te gast op de Sint Jozefschool en spraken daar met de leerlingen van de werkgroep Pers en PR. Daar was het aan de kinderen om zelf te vertellen over het boek in een interview. En dat was best spannend. Onder het toeziend oog van de rest van de groep spraken wij met twee kinderen over het boek en het goede doel.

Een applaus van de overige kinderen van de Pers en PR groep van de Sint Jozefschool in Blokker. Het boek Verhalen met een hart  is vanaf 12 december te koop bij The Readshop en enkele Bruna winkels in de regio. De kinderen hebben het voor elkaar gekregen om bijna alles gesponsord te krijgen waardoor de gehele verkoop van het boek naar het goede doel Kika kan. Meer informatie over dit project op www.verhalenmeteenhart.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post