Twintig zangtalenten op Copernicus Songfestival in Het Park

Reactie(s)

Copernicus_songfestivalHOORN – Op  maandag 7 april vindt voor de 13de keer de finale van het Copernicus Songfestival plaats in Schouwburg Het Park. De avond begint om 19:30 uur.

In totaal zullen 20 acts strijden om de gunst van het publiek en de gunst van de vakjury. Juryvoorzitter is Jorge Verkroost. Verkroost dankt zijn bekendheid aan hoofdrollen in o.a. Ciske de Rat en Titanic. Hij wordt geflankeerd door Aernout Pleket, Jacqueline Carpentier en Onno Smit. Smit is gitarist en zanger van Lefties Soul Connection en Beans & Fatback. Als één van de presentatoren zal optreden Teddo-Juice (Richard Beharry) van K-liber.

Het Copernicus Songfestival werd vorig jaar gewonnen door Cindy Bobeldijk in de categorie uptempo met een uitstekende vertolking van Valerie (Amy Winehouse) en door Chaline Liesdek in de categorie ballad met een zwoele versie van Vienna (Billy Joël). Alle optredens van de finale 2013 zijn via ons youtube-kanaal www.youtube.com/songfestivalhoorn te beluisteren.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Copernicus (Nieuwe Steen 11 in Hoorn) of via onze website www.copernicussongfestival.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post