Vliegensvlug langs Hoornse Toekan

Reactie(s)

Lasergun_politie_controleHOORN – Tijdens een verkeerscontrole op de Westfriese Parkweg, de weg langs het nieuwe Van der Valk complex,  heeft de politie woensdag van twee hardrijders het rijbewijs ingevorderd. De twee bestuurders moesten direct hun rijbewijs inleveren omdat zij snelheden haalden van 105 en 108 km per uur waar 50km per uur is toegestaan.

Cash betaald

Een 30-jarige bestuurder uit Polen werd aangehouden omdat hij met een slok op achter het stuur zat. Na overleg met justitie werd de man een boete van 367 euro opgelegd die hij direct betaalde. Omdat de man bovendien onverzekerd rond reed in een auto die ten onrechte voorzien was van een exportkenteken, is de auto in beslag genomen.

Op de Westfrieseparkweg werden in totaal 26 hardrijders en vijf mensen zonder autogordel bekeurd. Evenals een bestuurder die geen rijbewijs had en een bestuurder die geen helm droeg.

Keern

Ook op het Keern werd woensdagmiddag op snelheid gelet. In totaal werden 25 hardrijders betrapt. De hoogste snelheid bedroeg 71 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan. Tussen 13:30 en 16:00 uur werd in totaal van 381 voertuigen de snelheid gemeten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post