Westfriese Uitdaging is officieel van start [+video]

Reactie(s)
Notaris Van Duin leest de oprichtingsacte voor aan het nieuwe bestuur.

Notaris Van Duin leest de oprichtingsacte voor aan het nieuwe bestuur.

HOORN – De afgelopen maanden is door de initiatiefnemers hard gewerkt aan de oprichting van de Westfriese Uitdaging. Univé Hollands Noorden, Intermaris, Vrijwilligerspunt, Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank Westfriesland-Oost hebben hier met elkaar de schouders onder gezet. Vitasys en Stichting Rentree zijn aangesloten als founder, waarmee ook zij een financiële bijdrage leveren. De zeven Westfriese gemeenten hebben hun commitment afgegeven en elf bedrijven zijn inmiddels aangehaakt in een actieve rol.

Hoog tijd om de stichting officieel op te richten. Dat gebeurde op donderdagochtend 17 april tijdens een goed bezocht ontbijtbijeenkomst voor alle betrokkenen in het pand van Excellent Products. Onder toeziend oog van notaris Van Duin (Art Senta Notarissen) tekenden de bestuurders de oprichtingsakte. Sandra Smit-Korse, manager van de Westfriese Uitdaging, lichtte het initiatief nader toe en maakte de eerste match bekend: Vitasys verzorgt vijf digitale werkplekken voor Steunpunt Zorg voor Welzijn.

Uitdaging XL

Het is na aan de oude rotten en de jongen honden met met de manager Sandra Smit het netwerk van actieve deelnemers nog verder uit te breiden. Er is nog voldoende vraag bij stichtingen en verenigingen die wellicht door Westfriese ondernemers ingevuld kan worden. Hulp die ook zeker noodzakelijk zal zijn bij het nieuw gelanceerde project. Uitdaging XL, de inrichting van de reddingsbrigade Stede Broec. Nu nog kaal maar met behulp van de Westfriese Uitdaging straks een mooi en volledig ingericht en functionerende locatie voor de reddingsbrigade.

Video

Video via onze partner website Westfrieslandinbedrijf.nl

Meer foto’s en informatie over De Westfriese Uitdaging op onze partner website www.westfrieslandinbedrijf.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post