Tijd voor een rollator APK?

Reactie(s)
Rollatorkeuring_Koggenland

Afbeelding via Koggenland.nl

KOGGENLAND – Last van pijnlijke polsen, schouders of rug bij het gebruik van uw rollator? Goede kans dat de rollator dan niet goed is afgesteld. Dit is een van de aandachtspunten tijdens de rollatorkeuring op donderdag 1 mei.

De gemeente Koggenland organiseert in Wijksteunpunt Vijverstate en Op ’t Snijdersveld de jaarlijkse rollatorkeuring. Deze keuring is voor alle rollatorgebruikers in Koggenland en is in samenwerking met de rollatorexpress van Mediport.

De rollatorkeuring staat in het teken van veilig gebruik van uw rollator. De rollatorcheck is in de ochtend of middag. De keuring is ter plekke. Een eenvoudige reparatie en/of aanpassing wordt tegen vergoeding van de onkosten verricht.

Er zijn twee opties:

  • Donderdagochtend 1 mei van 10:00 tot 12:00 uur in de Vijverstate, Kolblei 100, 1633 DX Avenhorn. Aanmelden bij mevrouw Van Agthoven, telefoonnummer (0229) 54 18 71 of nel@vijverstate.com.
  • Donderdagmiddag 1 mei van 13:30 tot 15:30 uur in Op ‘t Snijdersveld, Dr. Lohmanstraat 63, 1713 TJ Obdam. Aanmelden bij de heer Resseler telefoonnummer (0226) 45 19 70 of j.resseler@quicknet.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post