Zondag 5 juli jaarmarkt in Nibbixwoud

Reactie(s)
Poster Jaarmarkt Nibbixwoud

Poster Jaarmarkt Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Naast de vele vertrouwde gezichten op de jaarmarkt zijn er dit jaar ook diverse nieuwe standhouders naar de markt in Nibbixwoud getrokken. Van heine en ver komen de standhouders en de aanvragen blijven nog steeds binnen stromen! Inmiddels heeft de organisatie 155 standhouders ingeschreven op de markt.

100 jarig bestaan ondernemersvereniging

De start van het 100-jarig bestaan van de ondernemersvereniging Wognum-Nibbixwoud zal plaatsvinden tijdens de  jaarmarkt. Het middenterrein wordt om in hetzelfde thema te blijven, omgetoverd tot Historisch pleintje. Middels oude ambachten kunnen bezoekers weer even aan de sfeer van oude tijden ruiken! De kinderen kunnen lekker spelen met oudhollands speelgoed en opa en oma halen herinneringen op bij een van de vele kraampjes met historische spulletjes!

Entertainment en lekker eten

Tijdens de jaarmarkt kan er gezellig worden aangeschoven bij één van de creatieve workshops! Werken met inkt, stempels en papier, creatieve kaarten maken, home-deco, keramieken, sieraden maken of een mooi bloemstuk voor op tafel maken, het kan allemaal!

Natuurlijk zijn ook de waterballen, de brandweer met zijn spectaculaire stunts, de kermisattracties voor de allerkleinste en de diverse kinderspringkussens weer van de partij! Onder het genot van een hapje en een drankje even een dansje wagen op het culinaire plein maakt de dag helemaal compleet!

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post