Aangehouden man niet betrokken bij straatroof Hoorn

Reactie(s)

politie_bureau_Hoorn_smallHOORN – De politie zoekt nog steeds getuigen van een straatroof van donderdagochtend rond 09.10 uur thv de Kaarder in Hoorn. Een 36-jarige vrouw uit Hoorn werd door een onbekend gebleven man bedreigd en beroofd. Een man die dezelfde ochtend werd aangehouden blijkt niet betrokken te zijn bij deze straatroof.

De vrouw liep over het fietspad gelegen tussen de Huesmolen en de Spinner toen er een man plotseling vanachter de bosjes voor haar sprong. Volgens het slachtoffer had de man een masker op en een capuchon over zijn hoofd. De vrouw schrok zo van de man en toen ze zag dat de man een mes in zijn hand had; gooide ze direct haar waardevolle bezittingen in de richting van de verdachte. De straatrover pakte de spullen op en ging er vervolgens hardlopend vandoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie.

Getuigen

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Van de verdachte is het volgende signalement bekend: redelijk breed postuur, 1.80 / 1.90 meter, rond de 30 jaar en was gekleed in een trainingsbroek en vest en droeg sportschoenen. Mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post