Beleef het Outdoor Evenement bij Marina Kaap Hoorn

Reactie(s)
oranje_buiten

Afbeelding via oranje-buiten.nl

HOORN – De zomer van 2015 komt eraan en dit betekend zon, zee, strand en genieten. Oranje Buiten organiseert daarom samen met Outdoor Hoorn een fantastisch Outdoor evenement ter opening van het nieuwe zomerseizoen. Op het terrein van Marina Kaap Hoorn vindt u op zondag 19 april vele verschillende activiteiten en demonstraties voor jong en oud. De toegang tot het terrein is geheel gratis.

Activiteiten jong en oud

Op het terrein van Marina Kaap Hoorn start om 11:00 uur het activiteiten programma. Gedurende de gehele dag kunt u terecht en is ieder vrij om mee te doen. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten. Op het land bevinden zich diverse outdoor onderdelen, waaronder boogschieten en een katapult bouwen.  Maar ook om de allerkleinste is gedacht. Met een complete mini Kermis kunnen zij zich de gehele dag gratis vermaken op de diverse luchtkussens, met tevens nog een aantal kleine attracties.

Op het water

Op het water vinden demonstraties plaats van onder andere Wakeboarden, Flyboarden en nog veel meer wateractiviteiten. Indien u zelf de uitdaging aandurft kunt u tegen een kleine vergoeding zelf een preview meemaken van dit spektakel.

Een groep jongens uit Hoorn spelen Gypsy Jazz en Poppie Acoustic Impro. Ze kennen elkaar door en door als vrienden en muzikaal weten ze zich steeds opnieuw uit te vinden. Dit in een fijne zomerse sfeer. Laat je verrassen door melodieën van Django, Paco, Rosenberg, The Stones en zelfs Mozart en Beethoven!  Ook zal er vanaf 14.00 uur een cocktail shaker zijn, die verschillende gin’s en Mojito maakt. En heb je geen behoefte aan alcohol, dan zijn er heerlijke verse smoothies.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post