Bloeiende tulpenvelden met 7e Fiets4Daagse Hoorn

Reactie(s)
Fiets4daagseHoorn

Foto via Facebook/Fiets4Daagse

HOORN –  Zaterdag 2 mei t/m dinsdag 5 mei vindt de 7e editie van de Fiets4Daagse Hoorn plaats. De bloeiende tulpenvelden kun je bij de komende editie niet missen. Op zaterdag 2 en zondag 3 mei is het ook mogelijk om mee te doen aan de halve Fiets4Daagse. Voorinschrijving is tot en met 29 april mogelijk.

De Fiets4Daagse Hoorn biedt de deelnemers meer dan alleen mooie fietsroutes. Zo heeft organisator Le Champion met een aantal Westfriese musea een samenwerking opgezet. De fietsers kunnen op vertoon van hun stempelkaart diverse musea bezoeken. Sommige musea hanteren een gereduceerd tarief en vrij entree. Neem daarvoor uw museumjaarkaart mee.

Afstanden

Naast de Fiets4Daagse, met keuzeafstand 25, 45 en 75 km, vindt op zaterdag 2 en zondag 3 mei ook de HalveFiets4Daagse, speciaal bedoeld voor de recreatieve fietser en families met kinderen, plaats. Keuzeafstand voor dit onderdeel is 25 of 45 km.

Voorinschrijven

Wie van de voorinschrijving gebruik maakt, betaalt een gereduceerd tarief. Op zaterdag 2 mei is het nog mogelijk om je tussen 08.00-11.00 uur bij startlocatie IJsbaan de Westfries in Hoorn in te schrijven. Online inschrijven kan t/m 29 april via www.fiets4daagsehoorn.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post