Crowdfunding levert reddingstation nieuw overlevingspak op

Reactie(s)
Reddingstation Wijdenes_oberlevingspakken

Foto Reddingstation Wijdenes

WIJDENES – De afgelopen drie maanden heeft Reddingstation Wijdenes uitvoerig campagne gevoerd voor hun eigen pakkenactie. De pakkenactie was een crowdfundingscampagne om geld in te zamelen voor vier nieuwe overlevingspakken.

Crowdfundingscampagne

Vanaf 1 maart konden mensen via de crowdfundingscampagne doneren. Daarnaast zijn er verschillende acties gehouden, waaronder op Reddingbootdag, om geld in te zamelen. Op 1 juni liep de actie af en werd het eindbedrag bekend. Er is €1040 opgehaald! Dat is genoeg om een nieuw overlevingspak aan te schaffen.

Overlevingspak op maat

De veiligheid van de vrijwilligers bij Reddingstation Wijdenes staat altijd voorop. Daarom is het belangrijk dat de bemanningsleden beschikken over veilige en betrouwbare materialen en middelen. De belangrijkste bescherming van de vrijwilligers is het overlevingspak. Elk bemanningslid beschikt over een persoonlijk op maat gemaakt overlevingspak. Het pak beschermt tegen water en kou tijdens het varen en wanneer iemand te water gaat of raakt.

Op dit moment is Reddingstation Wijdenes met meerdere partijen de mogelijkheden aan het bekijken voor de aanschaf van de drie overige overlevingspakken.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post