Draag Bij geslaagd; Röntgen voor Enkhuizen

Reactie(s)
Cheque DCWF

V.l.n.r. Erik van de Sande (bestuur DCWF), Jan Baas (burgemeester Enkhuizen), Stefan Koomen (bestuur DCWF)

ENKHUIZENGoed nieuws voor de inwoners van Enkhuizen en omstreken. Het gewenste röntgenapparaat voor het gezondheidscentrum Molenweg kan worden aangeschaft. Hugo Keuzekamp, lid van de raad van bestuur van het Westfriesgasthuis, kondigde dit aan tijdens het benefietdiner voor Draag Bij in de sfeervolle Westerkerk van Enkhuizen afgelopen vrijdag. “Het volledige aanschafbedrag is nog niet behaald, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit de komende tijd alsnog wordt gerealiseerd.”

Applaus

Om dat vertrouwen nog eens extra te bestendigen werd tijdens het benefietdiner een cheque van het Diagnostisch Centrum West-Friesland overhandigd, ter waarde van € 5.000,-. Dit bedrag werd ter plekke verdubbeld door de radiologen van het Westfriesgasthuis.
De 250 gasten van het benefietdiner beloonden het nieuws met luid applaus. Zij hadden een mooi bedrag betaald om te genieten van een heerlijk diner, dat belangeloos werd bereid door een aantal gerenommeerde West-Friese horecabedrijven: Tocat Catering & Events uit Venhuizen, restaurants Die Drie Haringhe, De Smederij, Onder De Wester en slijterij De Dijk uit Enkhuizen.

Trots

Burgemeester Jan Baas is trots op Enkhuizen. “Enkhuizen is geen grote stad, maar wel groots in haar betrokkenheid en ondernemerschap. Met de komst van de röntgen zal de gezondheidszorg in de regio nog beter worden. Dit is een aanwinst die niet mogelijk was geweest zonder de inzet van onze inwoners en bedrijven.”

De aanschafprocedure beslaat naar verwachting ongeveer zes maanden. Tijdens deze periode wordt nog hard gewerkt om het resterende bedrag bijeen te krijgen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post