Eenhoornzegels voor kv Flevo en TV Hoorn

Reactie(s)


HOORN – Wethouder Ben Tap overhandigde op vrijdag 5 juni een Eenhoornzegel van 500 euro aan Kanovereniging Flevo Hoorn en ook één aan Tennis Vereniging Hoorn. De kano vereniging krijgt het Eenhoornzegel vanwege het 50-jarig bestaan, de tennisvereniging Hoorn vanwege het 25-jarig bestaan.

Kanovereniging Flevo

Kanovereniging Flevo is de kanovereniging voor Hoorn en Omstreken. Alhoewel er in het verleden goede wedstrijdvaarders uit de vereniging naar voren zijn gekomen, concentreert de vereniging zich tegenwoordig op het recreatief kanovaren. De vereniging heeft veel ervaring met het kanoën in Westfriesland en omgeving. Leden van de vereniging krijgen niet alleen kano-instructie, maar ze krijgen ook een ligplaats voor hun kano’s aangeboden bij de vereniging. In het zomerseizoen worden tijdens de verenigingsavonden ook nieuwe leden geïnstrueerd en de  grootwatercommissie geeft op de vrijdagavond een grootwatercursus. De vereniging organiseert ook toertochten en kampeerweekenden.

Jubileumreceptie

Op 5, 6 en 7 juni wordt het jubileumfeest van de vereniging gevierd. Alle leden, oud-leden en andere bekende kanovrienden van de vereniging zijn uitgenodigd voor een bezoek aan een jubileumreceptie op vrijdag 5 juni tussen 20.00 en 22.00 uur. De vereniging is te vinden in het Dwaalpark 2 in de Grote Waal in Hoorn.

Tennis Vereniging Hoorn

Tennis Vereniging Hoorn is opgericht op 5 juni 1990. Op dezelfde datum in 2015 viert de vereniging een officieel verjaardagsfeest. Tijdens de feestavond voor genodigden vindt o.a. een veiling plaats waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan het Fonds Gehandicapten Sport. Verder zijn er tijdens het tennisseizoen diverse jubileumactiviteiten bij het park van de vereniging aan de Holenweg.

Vereniging

De vereniging heeft haar thuisbasis bij Sportcentrum Hoorn aan de Holenweg 14a en beschikt over negen gravelbanen. Jong en oud kunnen daar terecht voor recreatief of prestatief tennis. De jeugd neemt binnen de vereniging een belangrijke positie in. Jaarlijks worden bij Tennis Vereniging Hoorn meerdere toernooien gespeeld.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post