Eerste namen Vrij Festival Hoorn bekend

Reactie(s)

vrijhoornHOORN – Met dank aan de vele supporters via crowdfunding krijgt Hoorn weer een feest met bevrijdingsdag. De organisatie heeft woensdagmiddag de eerste namen bekendgemaakt. Daaronder AFTERPARTEES, Project Bongo en My Blue Van.

De organisatie is heel tevreden over de line up voor 5 mei: “Wij zijn ontzettend enthousiast over de line-up en het festival in zijn geheel. We hebben geprobeerd om een brede programmering neer te zetten waarbij we op zoek zijn geweest naar landelijk en regionaal talent. De uitdaging lag in het vinden van artiesten die nog niet eerder in Hoorn hebben gespeeld maar wel landelijke bekendheid hebben en/of veel ontwikkeling doormaken.”

De complete line-up is: · AFTERPARTEES · Project Bongo · My Blue Van · Parker · The Very 80’s · Anne Groen · Jay Are Official · Vanonder · Westfries DJ Collectief

timetable_vrijfestival

Naast muziek zijn er op meerdere podia en locaties ook kunst en cultuur elementen te vinden. Ook hierin geldt het centrale thema ‘vrijheid’. Meer informatie op www.vrijhoorn.nl

[su_highlight]Updates: Lees op hier over de updates van VrijHoorn festival.[/su_highlight]Updates: Lees op hier over de updates van VrijHoorn festival.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post