Fletcha: Initiatief voor Grote Kerk Hoorn is nog een droom

Reactie(s)
parkeren_hoorn_kerkplein

De Grote Kerk aan het Kerkplein in Hoorn.

HOORN – De Grote Kerk in Hoorn aan het kerkplein is na de verhuizing van eerst Vögele en later ook Baby Plus een leeg winkelpand geworden. Er zijn al wel diverse ideeën; een bibliotheek met horeca of wordt het een combinatie Foodmarket, Shoppen, Business en Events. Dit laatste idee is van Fletcha Eventures.

Fletcha Eventures,een bedrijf uit Hem van de ondernemers Michiel Beemster, Arjan Ott en Patrick Avontuur, heeft een droom over de invulling van de Grote Kerk in Hoorn. Maar wat is daarvan concreet? Naar aanleiding van de vele vragen en geruchten rondom de toekomstige invulling vroegen wij Fletcha Eventures om meer informatie hierover.

Grote dromen vragen ook om een visueel idee. Afbeelding Fletcha

Grote dromen vragen ook om een visueel idee. Afbeelding Fletcha

“Een droom over een bruisend hart van Hoorn”

Fletcha: “Op dit moment kunnen wij nog niets concreets vertellen over de invulling van de Grote Kerk. Wij zijn in gesprek met de verhuurder om de puntjes op de “i” te zetten, met de gemeente Hoorn inzake de benodigde vergunningen en met andere instanties voor overige zaken.
Wat wij wel kwijt kunnen is het volgende. Wij hebben een droom, een droom waar de Grote Kerk, gevestigd op het Kerkplein te Hoorn, leeft. Een Grote Kerk waar zowel lokale ondernemers als bewoners van Hoorn zich thuis voelen. Een Grote Kerk waar retailers, horecaondernemers en bewoners baat bij hebben. In onze droom is de Grote Kerk het kloppend hart van Hoorn en in onze droom werkt Hoorn samen aan een actievere en meer verbonden stad. De komende periode gaan wij keihard werken om onze droom werkelijkheid te laten worden. Fletcha Eventures gaat voor haar droom voor en door Hoorn, want samen is niet alleen.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post