Helden van Westfriesland: Pop, Rock, Disco, Singer/Songwriter en heerlijk eten

Reactie(s)

heldenvanWestfrieslandSTEDE BROEC – De beste muzikale klanken op het gebied van Pop, Rock, Disco en Singer/Songwriter en daarbij genieten van heerlijk eten en drankjes? Dat zegt de organisatie van de Helden van Westfriesland toe te gaan organiseren op 27 juni in het Streekbos in Bovenkarspel.

Arjen Ott van evenementenbureau Fletcha Eventures, medeorganisator van het festival Helden van Westfriesland: “Na twee edities van Helden van Westfriesland hebben wij dit jaar een aantal facetten toegevoegd, dit om het festival nog aantrekkelijker voor iedereen te maken. Zo hebben wij dit jaar een heuse foodmarkt aan ons concept toegevoegd en is er een discostage op het terrein te vinden.”

Doelgroep

Het festival mikt op de doelgroep dertigplussers, maar ook de jeugd is van harte welkom. “Als organisatie vinden wij het heel belangrijk dat Helden van Westfriesland als een warm bad aanvoelt en willen wij graag iedereen iets leuks bieden. Zo heeft elk muzikaal genre zijn eigen stage en wanneer bezoekers rustig iets willen drinken of eten is daar nu ook een speciale gelegenheid voor. Wij zijn trots dat wij deze ontwikkeling kunnen doorvoeren”.

Artiesten kiezen via Facebook

Het festival mikt op de doelgroep dertigplussers, maar ook de jeugd is van harte welkom. Op het festival zullen Westfriese talenten en de gevestigde orde optreden, met als aanvulling enkele artiesten met landelijke allure.  Ott: “In de aanloop naar het festival toe hebben wij een wedstrijd uitgeschreven. Doordat wij ontzettend veel aanmeldingen hadden van bandjes die graag op Helden van Westfriesland wilden spelen, hebben wij een shortlist gemaakt van potentiële bandjes. Uit de shortlist konden de bezoekers van onze Facebookpagina een keuze maken, daar zijn uiteindelijk acht bandjes uitgerold die dit jaar op het hoofdpodium mogen gaan spelen. Verder spelen o.a. de gevestigde namen Firewall en Natural Born Rockers ook op het hoofdpodium (Pop/Rockstage)”.

Voor meer informatie over Helden van Westfriesland, kaarten en informatie betreffende het programma van Helden van Westfriesland www.heldenvanwf.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post