Het lukt Ons; Crowdfunding platform voor Westfriesland

Reactie(s)

hetluktonsWESTFRIESLAND – Het Lukt Ons! is een nieuw crowdfunding platform voor Westfriesland. Dit platform is een initiatief van de West-Friese gemeenten, het vrijwilligerspunt en de West-Friese Uitdaging. Het doel is een platform te bieden waarop verenigingen, stichtingen en andere instellingen hun projecten en evenementen kunnen presenteren met als doel geld, kennis, diensten of andere middelen in te zamelen. Vrijdagmiddag wordt dit platform feestelijk gelanceerd.

Projecten

Is het een zegen voor nieuwe projecten op zoek naar geld of een excuus van gemeenten om te bezuinigen op subsidie uitgiften? Hoe dan ook het doel is om projecten die als doel een positieve bijdrage leveren aan je buurt, dorp, stad of regio West-Friesland te ondersteunen. Ook al geeft de gemeente niet het volledige gewenste bedrag kan dit door een actieve campagne door buurtgenoten, vrienden en bedrijven alsnog aangevuld worden tot het streefbedrag. Het nieuwe crowdfunding platform werkt samen met de landelijke stichting 1% club.

Op dit moment staan er op www.hetluktons.nl al vier projecten. Een Moeder-kind opvang, Lighthouse kids, internationaal toernooi voor VVW  handbal en Lustrumfeest Opperdoes.

Uitleg

Op Youtube staat een video om het project toe te lichten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post