Hoorn accepteert nieuwe aanvragen openbare laadpunten

Reactie(s)
Foto Flickr/FaceMePLS

Foto Flickr/FaceMePLS

HOORN – De gemeente Hoorn is van plan om samen met de provincie Noord-Holland tien oplaadpalen (met elk twee oplaadpunten) per jaar te plaatsen. Hoorn verwacht de eerste aanvragen voor nieuwe oplaadpunten medio 2015 in behandeling te kunnen nemen.

Hoorn wil daarom graag weten welke behoefte er bij inwoners van Hoorn is aan openbare laadpunten. Als u elektrisch rijdt of gaat rijden, kunt een voorlopige aanvraag voor plaatsing van een openbaar laadpunt doen op gemeente@hoorn.nl t.a.v. de heer S. Doeland van het Ingenieursbureau van de gemeente Hoorn.

Voorwaarden aanvraag

Om in aanmerking te komen voor een openbaar laadpunt gelden enkele voorwaarden. Zo moet uw voertuig moet minimaal 45 kilometer volledig elektrisch kunnen rijden. De bezitter parkeert het voertuig op de openbare weg, omdat hij/zij niet beschikt over een parkeermogelijkheid op eigen terrein en het dichtstbijzijnde oplaadpunt is meer dan 300 meter van uw woning verwijderd.

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Met de verzamelde aanvragen gaat de gemeente in overleg met de provincie over locaties voor nieuwe laadpunten in Hoorn. Meer informatie op http://www.hoorn.nl/oplaadpunten.

Huidige oplaadpunten Westfriesland

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post