Jelle Bakker heeft 1.5 miljoen views met knikkerbaan XL

Reactie(s)

WERVERSHOOF – Jelle Bakker, afkomstig uit Wervershoof, verovert het internet met zijn mega knikkerbaan. En met groot bedoelen wij een knikkerbaan voor 10.000 knikkers tegelijk. De Knikker Tsunami, zoals de bijnaam van deze baan is, is om Youtube inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer bekeken!

De 32-jarige autistische Jelle Bakker heeft van passie voor knikkerbanen. Al meerdere jaren maakt hij knikkerbanen in het groot. De Knikker Tsunami zoals getoond in onderstaande video staat in Monkey Town in Gouda.  Naast het maken van knikkerbanen werkt Jelle in Amersfoort als grafisch vormgever.

Specificaties

Enkele specificaties:  Aantal knikkers: ongeveer 13000; Bouw gestart 20 april 2015; Gereed begin juni; Formaten: Lengte 10m  1,2m breed en 1,8 m hoog. De baan maakt zoveel lawaai dat deze in een goed geisoleerde ruimte is gebouwd.

>1000 reacties

Reacties onder de video (nu al >1.000) variëren van waarom? tot waarom niet?. Onder de reacties ook veel niet Nederlandse berichten. De video gaat duidelijk de hele wereld over. “Let them roll… #awesome”, “Wie wahr, wie wahr ….”, “The question is not ‘Why?’ but ‘Why not?'”, “Mesmerizing” ofwel hypnotiserend. Veel mensen geven aan dat het rustgevend is. Toevoegen dus aan uw favorieten voor een relax momentje.

Donderdagavond 4 juni zit Jelle Bakker op de bank bij Jinek. Vanaf 23.00 uur op NPO1.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post