Kaap de Smaak; Weekend ‘Culinair Food Festival’ in Hoorn

Reactie(s)
Foto via facebook.com/outdoorhoorn

Foto via facebook.com/outdoorhoorn

HOORN – Marina Kaap Hoorn, de locatie bij Oranje Buiten en Durfsportcentrum Volt heeft de smaak te pakken. Na afgelopen weekend nog de gastheer te zijn geweest van Expeditie Oostereiland, bereid men zich nu voor op een nieuw publieksevenement; Kaap de Smaak 4 en 5 juli in Hoorn. Genieten van lekker eten, leuke optredens met de voetjes in het zand!

Het ‘Kaap de Smaak’ Festival is op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Diverse restaurants, mobiele foodtrucks en marktkramen presenteren zich op zaterdag 4 en zondag 5 juli met heerlijke producten. Maar naast deze unieke smaaksensatie zijn er diverse bands, muzikanten en dansscholen aanwezig die een gezellig optreden verzorgen en is er vermaak voor de allerkleinsten.

Oranje_Buiten_Festival

 

Lekker eten bij Marina Kaap Hoorn

Een weekend lang staat het terrein van Marina Kaap Hoorn in het teken van food. Diverse restaurants en complete mobiele foodtrucks presenteren zich op het zandstrand aan de rand van Hoorn. Smaakvolle porties kunt u tegen betaling van consumptiemunten hier afnemen. Neem plaats op het grote terras of het gezellige zandstrand en geniet van lekker eten. Met prachtig uitzicht over het IJsselmeer, een koel drankje en een hopelijk warme zon hoopt de organisatie op een unieke beleving.

Volop optredens en Kinderactiviteiten

De organisatie benadrukt dat er meer is naast lekker eten. Gedurende beide dagen geven verschillende bandjes, muzikanten en dansscholen optredens op het hoofdpodium. Ook zal durfsportcentrum Volt verschillende wateractiviteiten presenteren in de grote en kleine kom van Marina Kaap Hoorn. En voor de allerkleinsten zijn er leuke kinderactiviteiten waaronder diverse springkussens en is uiteraard het volleybalveld en zandstrand bij Oranje Buiten vrij geopend.

De entree tot het terrein is geheel gratis. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een prachtig smaakvol weekend tijdens dit Culinaire Festival op het grote terrein van Marina Kaap Hoorn! Voor meer informatie kijkt u op www.eenhoornevenementen.nl of op www.oranje-buiten.nl. De toegang tot het Culinair Food Festival is gratis.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post