Kruising Oostergouw in Zwaag bijna gereed (video)

Reactie(s)
Stil uit de drone video

Stil uit de drone video

ZWAAG – Vanaf maandag 22 juni is de verwachting dat de werkzaamheden tussen de Westfrisiaweg en de Dorpsstraat in Zwaag zijn afgerond. De werkzaamheden om de rotonde Oostergouw – De Factorij om te vormen tot een kruispunt met verkeerslichten zijn bijna afgerond. Vanaf maandagochtend 22 juni is het kruispunt open voor het verkeer.

Update + foto’s:

Zondag even voor 16.00 uur is de Oostergouw tussen de Dorpsstraat Zwaag en Westfrisiaweg weer opengesteld. Maandag om 17.15 uur lijkt het niet druk op het kruispunt. Weinig verkeer of verbeterde doorstroming. Bekijk hier de foto’s van de nieuwe en oude situatie en met de nieuwe borden voor de nieuwe werkzaamheden richting Oude Veiling en rotonde Berkmergouw.

Video

De werkzaamheden werden dinsdag 16 juni gefilmd met een drone.

Volgende fase werkzaamheden Oostergouw

Vanaf maandag 22 juni tot en met vrijdag 10 juli wordt de Oostergouw tussen de Dorpsstraat en de Blokmergouw aangepakt. Dit gebeurt in 3 fases.

  • 22 juni tot 29 juni: Oostergouw afgesloten vanaf de Dorpsstraat tot de aansluiting met De Oude Veiling voor het verkeer in beide richtingen (ook de fietspaden zijn afgesloten)
  • 22 en 23 juni van 21:00 tot 5:00 en 24 en 25 juni van 19:00 tot 5:00: Oostergouw afgesloten vanaf de Dorpsstraat tot de rotonde Blokmegouw voor verkeer in beide richtingen (ook de fietspaden zijn afgesloten)
  • 29 juni tot en met 10 juli: Oostergouw afgesloten vanaf De Oude Veiling tot de Dorpsstraat voor verkeer richting Westfrisiaweg.

http://www.facebook.com/onswestfriesland

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post