Live in Hoorn 2015 zonnig feestje met veel meezingers [+foto’s]

Reactie(s)

HOORN – Zaterdag 27 juni was het alweer de vijfde editie van Live in Hoorn. Ooit begonnen als feest tijdens Hoorn 650 jubileumjaar is het nu een terugkerend feest geworden met grote namen. Van de grote namen haakte Gorden af vanwege en gezondheidsproblemen. De vervangende act 2 Unlimited was een onverwachts succes. Daarmee bleef er genoeg feest over voor de aanwezige 4500-5000 bezoekers.

Helaas moest ook zanger Jan Smit kort voor het optreden om privé redenen afzeggen. Zondag ochtend werd duidelijk waarom. Zijn manager en ‘muziek vader’ Jaap Buijs was die dag op 69 jarige leeftijd overleden.

De middag begon met een optreden van Nielson gevolgd door Jeroen van de Boom. De grote hits van beide artiesten werden luidkeels meegezongen. Na 19.00 uur mocht Glennis Grace het podium betreden. Het geplande optreden van Jan Smit ging zoals eerder gemeld niet door en werd vervangen door een DJ.

Met 2 Unlimited werd het dancegevoel van de 30plusser weer wakker geschud. René Froger en Gerard Joling mochten de avond afsluiten. “Als ik zo in het publiek kijk schat ik dat de gemiddelde leeftijd zo’n 24-25 jaar is.” Het is duidelijk dat Gerard Joling weet hoe je moet entertainen.

Het feest Live in Hoorn gaat zondag verder met K3 en in het voorprogramma Keet! en Monique Smit. Hiervoor is de feesttent voorzien van duizenden stoelen voor dit uitverkochte concert en laatste concert van K3 in de huidige samenstelling in Hoorn.

Met zo’n 4500 tot 5000 bezoekers kijkt de organisatie terug op een goede eerste dag. Omdat het feest niet elk jaar is, zal het afwachten zijn wanneer de volgende editie gaat zijn. Dat hij er gaat komen lijkt een zekerheid.

Meer foto’s zijn terug te vinden op onze Facebookpagina Facebook.com/OnsWestfriesland

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post