Meisje (14) krijgt onzedelijk voorstel bij Zwaags zwembad

Reactie(s)
Foto Google Streetview

Foto Google Streetview

ZWAAG – Een 14-jarig meisje is buiten bij Zwembad De Wijzend in Zwaag aangesproken door een man met de vraag of hij haar oraal mocht bevredigen. Stiefvader Richard Lippe zette het verhaal net op Facebook en waarschuwt voor deze man uit te kijken.

“Nog geen uur geleden, is mijn stiefdochter zwaar overstuur thuis gekomen, nadat zij bij zwembad de Wijzend, door een man, midden 30, werd aangesproken, met de vraag of hij haar ***** mocht……. Deze man reed in een lichtgrijze personen auto. De man heeft en mager, tot normaal postuur. Lieve vrienden, willen jullie dit bericht zoveel mogelijk delen, zodat dit jullie kids niet hoeft te overkomen. “

De man sprak het meisje aan toen zij naar huis wilde gaan. “Hij vroeg haar eerst hoe laat het was. En toen hij dichterbij kwam, vroeg hij of hij haar geslachtsdeel mocht likken,” aldus de stiefvader aan RTVNH.  Volgens de stiefvader heeft zij afgelopen nacht moeilijk geslapen en is erg moe. “Gelukkig is er fysiek niets gebeurd.”

Politie bekijkt beelden

Uit navraag van RTVNH blijkt dat de politie inmiddels op de hoogte is van het voorval en de melding in behandeling heeft en de camerabeelden van het zwembad gaat bekijken.  “Dit is grensoverschrijdend gedrag en willen deze man graag spreken”, aldus een woordvoerder van de politie tegen RTVNH. De man is tussen de 35 en 45 jaar, blank en heeft kort donker haar.


http://www.facebook.com/onswestfriesland

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post