Nick & Simon naar Hoorn voor optreden met talenten

Reactie(s)

Nick en Simon_naar HoornHOORN – Op woensdag 1 april 2015 wordt zaal 7 van de JT Bioscoop in Hoorn omgetoverd tot een intieme concertzaal. Zeven talenten uit de omgeving strijden deze avond voor de titel Hoorns Talent 2015. Nederlands populairste duo Nick en Simon geven die avond een exclusief concert.

We hebben het bij de organisatie nagevraagd, het is geen 1 april grap. Waar Nick en Simon in het Gelredome voor tienduizenden mensen optraden is er in de grote zaal van de JT bioscoop slechts plaats voor 300 mensen.  Het wordt daarom een zeer bijzondere avond waarbij het exclusieve concert deel uitmaakt van het evenement Hoorn Heeft Talent.

Hoorn Heeft Talent

Het is de tweede keer dat Hoorn Heeft Talent wordt georganiseerd. Dit keer is de organisatie in handen van twee Rotaryclubs uit Hoorn, De Eenhoorn en De Compagnie. Voor de pauze is het podium voor de grootste talenten uit Hoorn en omgeving. Na de pauze is het de beurt aan Nick & Simon. Na afloop van het concert is er een veiling en afterparty met DJ in het Van der Valk hotel.

De opbrengsten komen ten goede aan het project ‘Kinderen en Muziek’. Middels dit project maken kinderen op basisscholen in Hoorn kennis met muziek. VIP arrangementen voor deze avond zijn te verkrijgen voor € 75,-, € 99,- en € 145,- .Voor info en reserveren: www.TicketsvoorTheater.nl of mailen naar info@markvijn.nl of bellen 0229 – 84 50 51

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post