Ondernemer wil Burgerme bezorgdienst in Hoorn starten

Reactie(s)
burgerme_still_youtube

Still via Youtube

HOORN – Burgerme is een van origine een Duitse franchise organisatie, opgericht in 2011 en richt zich op thuisbezorging van hamburgers en salades. Als het aan ondernemer Ronny van Laere ligt moet in Hoorn straks de derde franchisevestiging binnenkort van start. Via crowdfunding zoekt hij nu nog 100.000 euro financiering.

In Nederland is Burgerme sinds eind 2013 actief en inmiddels zijn er twee vestigingen (Leiden en Apeldoorn).  Van Laere is sinds 1991 actief met de franchiseformule van Febo met nu twee vestigingen in Hoorn en deze blijven naast Burgerme Hoorn actief. Hiertoe is een locatie gehuurd op een centrale plek in Hoorn van waaruit beide bezorgdiensten (Febo en Burgerme) kunnen worden gecombineerd. Beide formules zijn echter wel strikt gescheiden van elkaar.

Financiering

Van de €215.000 benodigde financiering is €30.000 euro eigen geld en reeds €85.000 euro opgehaald via Crowdfundplatform Zencap. Het resterende gedeelte van €100.000 probeert Van Laere nu via Colin Crowdfund te verkrijgen.  Via dit platform biedt hij 8,5% rente vergoeding over een looptijd van 5 jaar.

Lees meer over het concept, ondernemer Ronny van Laere en zijn financieringsplan via partnerwebsite voor ondernemers WestfrieslandinBedrijf.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post