Onno van Veldhuizen weer voor 6 jaar burgemeester van Hoorn

Reactie(s)

Burgemeester_Onno_toespraak-1024x644-1024x6441HOORN – Op de raadsvergadering van de gemeente Hoorn van 10 maart stond op de agenda de mogelijke herbenoeming van burgemeester Onno van Veldhuizen. De gehele raad was unaniem voor de herbenoeming van Onno van Veldhuizen voor een derde termijn.

Voor de nieuwe herbenoeming is het functieprofiel van de burgemeester aangepast ‘naar de tijd van nu’. Wat deze wijzigingen exact zijn werd voor de vergadering in beslotenheid besproken.

Burgemeester Onno van Veldhuizen hoorde alleen maar lovende woorden uit de raad. “Burgervader is een mooie beschrijving; Hij staat tussen de mensen en niet erboven.” Van Veldhuizen was geroerd door alle mooie woorden: “Het zwaarste moment van burgemeester zijn is dit: om zoveel complimenten in het openbaar te krijgen. Het is na 12 jaar nog steeds betekenisvol en de moeite waard. Ik verveel me geen moment en geen dag is makkelijk.”

Eerder vroegen wij in de facebook groep ‘Westfries/Hoorns Open Discussie Platform’ de vraag:  Mag hij blijven voor nogmaals 6 jaar of roept een nieuwe uitdaging buiten Hoorn? Ook daar veelal positieve reacties.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post