Playmobil helpt museum richting 50.000 bezoekers

Reactie(s)

Playmobil expositie Museum vd 20e Eeuw HoornHOORN – Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn blijft groeien. Het museum verwacht dit jaar meer dan 50.000 bezoekers te trekken, wordt zeer goed beoordeeld door bezoekers en kan dan ook nieuwe vrijwilligers gebruiken.

In 2014 vierde het museum al weer het twintig jarig bestaan en dankzij de vijftig vrijwilligers en de nog steeds groeiende collectie zullen er nog vele jaren volgen. Het museum blijft streven naar aansprekende presentaties, een gastvrije opzet en slaagt er steeds weer in om boeiende tentoonstellingen te tonen. De medewerkers worden daarin gesteund door de vele positieve reacties van bezoekers die het nostalgische en laagdrempelige museum waarderen.

Populair museum

Uit interne enquêtes kwam een gemiddeld schoolcijfer van 8,5 rollen en uit een recent onderzoek van de ANWB, waarbij gastvrijheid en toegankelijkheid werden beoordeeld, kwam een vergelijkbare positieve beoordeling. Mede vanwege de populaire expositie “Playmobil, 40 jaar speelplezier” heeft het museum in de eerste vijf maanden van 2015 al ruim 23.000 bezoekers ontvangen en verwacht het boven de 50.000 te eindigen.

Nieuwe vrijwilligers

Vanwege de grote drukte kan het museum enkele nieuwe vrijwilligers gebruiken. Zo is er ruimte voor Balie/winkel-medewerkers, koffiehoek-medewerkers en Technische Dienst-medewerkers. Op de site www.museumhoorn.nl staat meer informatie over deze  functies. Belangstellenden kunnen met een mail naar info@museumhoorn.nl contact opnemen of bellen en vragen naar Anneke Weel: 0229-214001.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post