Vierde Hoornse VVV informatiepunt in Hotel Van der Valk

Reactie(s)
vvv_vandervalk

Foto Alex Gitzels, WestfrieslandinBedrijf.nl

HOORN – VVV Hart van Holland opent het vierde informatiepunt van Hoorn bij Van der Valk Hotel Hoorn. Dat maakten Ben Tap (wethouder gemeente Hoorn), Gert van der Valk (directeur Van der Valk Hotel Hoorn) en Marcel Serlier (regiodirecteur VVV Hart van Noord-Holland) op dinsdag 17 maart bekend tijdens de opening van het toeristisch seizoen.

Wethouder Ben Tap is blij met de vierde VVV in Hoorn: “Dit is weer een belangrijke stap in de ontwikkeling van het toerisme in Hoorn. Wij willen dat bezoekers en toeristen op de juiste plekken in onze stad terecht kunnen voor informatie over Hoorn en de regio. Met dit vierde informatiepunt kunnen mensen dit in de haven, in het centrum, bij het station en nu ook bij de A7 vinden. Daarbij kunnen wij door dit soort partnerschappen ook meer geld en tijd vrijmaken voor toeristische promotie van Hoorn en de regio.”

Ook general manager Gert van der Valk van het gelijknamige hotel is blij met de samenwerking. “Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen in ons hotel, maar ook in onze stad en de regio. Dit VVV-informatiepunt in ons hotel zorgt ervoor dat onze gasten niet eerst op stap moeten voor die informatie. Zij kunnen alle informatie hier onder één dak vinden, en kunnen ook hun uitstapjes van hieruit regelen. Wij zien het als een belangrijke extra service voor onze gasten en bezoekers.”

“Met dit vierde informatiepunt vergroten we de zichtbaarheid van de VVV in Hoorn,”aldus Marcel Serlier. “Hotel van der Valk is een uitstekende locatie en partner die de toeristische informatie goed kan overbrengen en daarnaast dienstverlening en hospitality hoog in het vaandel hebben staan.”

Bron: Artikel en foto via partnerwebsite voor ondernemers WestfrieslandinBedrijf.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post