Wandelen in Noord Holland met hulp van website en nieuwe App

Reactie(s)

wandeltochtenNHGROOTEBROEK – De website wandelnetwerknoordholland.nl is vernieuwd. De website biedt nieuwe mogelijkheden voor het uitstippelen van een gezonde, sportieve en mooie wandeling in Noord-Holland. De leukste routes zijn in het netwerk opgenomen; door afwisselende landschappen, natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken, langs historische locaties en dorpen. Aan de hand van genummerde keuzepunten kan een ieder zijn eigen route bepalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA400 kilometer wandelpad aangesloten

Het wandelnetwerk koppelt honderden kilometer ommetjes, boerenlandpaden, rondwandelingen en Lange Afstands Wandelpaden aan elkaar. In totaal is nu 400 km wandelpad aangesloten.  In verschillende regio’s wordt gewerkt aan uitbreiding van het wandelnetwerk. In West-Friesland en Laag Holland worden bestaande routes en nieuwe trajecten als wandelnetwerk bewegwijzerd. Ook in andere regio’s zijn er initiatieven om op het netwerk aan te sluiten. Dit betekent dat er nog eens 1000 km aan routes bij komt.

De routekaarten zijn te downloaden of te printen en zijn makkelijk te delen met vrienden. Neem snel een kijkje op www.wandelnetwerknoordholland.nl

Gratis App

Voor het wandelnetwerk is een app ontwikkeld om de routes naar uw keuze in te zetten. De naam van de app is Wandelnetwerk Noord-Holland. Deze wandel-app is gratis verkrijgbaar in de Playstore en binnenkort ook in de Appstore. Met de app heeft u de routekaarten altijd bij de hand. Er zal de komende maand nog gewerkt worden aan het toevoegen van routes in de app en de routeplanner.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post