Westfriesgasthuis wint Gastvrijheidszorg Award

Reactie(s)
WFG

Het Westfriesgasthuis in Hoorn is het ziekenhuis dat zich een jaar lang het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland mag noemen.

UTRECHT/HOORN – Het Westfriesgasthuis in Hoorn is het ziekenhuis dat zich een jaar lang het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland mag noemen. De awards zijn donderdagmiddag uitgereikt tijden het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2015 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Volgens het AD scoorde het Westfriesgasthuis onder meer op het vers bereide eten, met een keuze uit streekproducten. Dat topkok Ron Blaauw betrokken was bij het samenstelling van de menu’s zal daarbij ook geho;pen hebben. Het Westfriesgasthuis is daarnaast beoordeeld op gastvrijheid en kreeg daarvoor de maximale score van vijf sterren. In totaal waren tien ziekenhuizen genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Awards.

Ziekenhuizen
1 Westfriesgasthuis in Hoorn
2 Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis locatie St. Elisabeth in Tilburg
3 Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk in Dordrecht
4 Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede
5 Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Zwijndrecht
6 Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem
7 Wilhelmina Ziekenhuis Assen
8 Máxima Medisch Centrum locatie Veldhoven
9 Máxima Medisch Centrum locatie Eindhoven
10 Ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren zijn LOC Zeggenschap in zorg (www.loc.nl), Koksgilde (www.koksgilde.nl) en B+B Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Boardroom ZORG (www.boardroomzorg), Food Hospitality (www.food-hospitality.nl), Gastvrije Zorg (www.gastvrijezorg.nl) en ZorgInstellingen (www.zorginstellingen.nl). Het project is mede mogelijk gemaakt met steun van Unilever Food Solutions, Bidvest DeliXl, FrieslandCampina Foodservice, Hero, Iseco Benelux, OMC aromatherapy systems, temp-rite International en Zwanenberg Food Group.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post