WFHC Hoorn gastheer interland Nederland – Ierland (update)

Reactie(s)

http://www.facebook.com/wfhchoorn/videos/1017737074917883

HOORN – Het Nederlands Elftal Heren Hockey speelt op 7 augustus 2015 een interland tegen Ierland. De wedstrijd begint om 18.30 uur op het nieuwe terrein van W.F.H.C. Hoorn. Het Nederlands Elftal Heren speelt deze wedstrijd als voorbereiding op de Unibet EuroHockey Championships 2015 (EK). Dat EK wordt van 21-30 augustus 2015 gehouden in Londen.

Eerder werd gecommuniceerd dat het Nederlands Elftal Heren de interland van 7 augustus zou spelen tegen India, echter India heeft besloten geen trainingsstage te houden in Nederland. Nederland speelt nu op 7 augustus op WFHC Hoorn tegen Ierland.

Toegangskaarten kosten € 6, exclusief transactiekosten, zijn vanaf 29 juni te verkrijgen via www.wfhc.nl. Van elk verkocht kaartje gaat € 1 naar het Nationaal Jeugdsportfonds.

Rabo Super Serie

Deze interland maakt deel uit van de Rabo Super Serie. Een reeks wedstrijden van het Nederlands Elftal Dames en Heren, waarbij in de zomer van 2015 in totaal zes wedstrijden plaatsvinden (drie in juni en drie in augustus) op verschillende hockeyverenigingen verspreid over het land. Van deze wedstrijden maakt de KNHB en haar partner Rabobank een extra groot hockeyfeest.

[su_highlight]Updates:  Verslag en foto’s (+200) van deze wedstrijd en handtekeningenjagers.[/su_highlight]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post