Yellow Claw en Typhoon bij eerste namen Dijkpop

Reactie(s)
dijkpop_2015

Afbeelding via Dijkpop.nl

ANDIJK – De eerste vijf namen voor Dijkpop zijn zaterdag bekend gemaakt. Naast Yellow Claw en Typhoon zullen zaterdag 4 juli met Dijkpop ook Kovacs, Tim Knol’s The Miseries en Afterpartees naar Andijk komen.

Metamorfose

Nieuw dit jaar is dat het Dijkpopweekend een weekend eerder dan traditie is, namelijk op 3 en 4 juli 2015. Het festival gaat er volgens de organisatie er anders uitzien en heeft een metamorfose ondergaan. Het festivalterrein gaat er anders uitzien, zo komt er o.a. een extra podium; een buitenpodium waar uitsluitend bekende en talentvolle DJ’s hun opwachting zullen maken.

Yellow Claw en Kovacs

De organisatie is erg blij met de eerste acts; “Yellow Claw zijn de laatste jaren dé party experts van Nederland geworden. Met hun razend populaire muziekvideo’s en een sound dat grenzen overschrijd en muziekstijlen door elkaar gooit, creëert Yellow Claw een nieuwe manier van feesten.” Kovacs brak in 2014 door met de single ‘My Love’ en de single ‘Diggin’ was eerder dit jaar Megahit bij 3FM.

Festivaltopper Typhoon veroverde afgelopen jaar ieder podium en festival. Dat deed hij niet alleen met zijn verpletterende liveshows, ook zijn kleurrijke album Lobi da Basi (‘liefde is de baas’) ging als een wervelwind. Zaterdag 28 februari 2015 start de Super Vroege Vogel Actie, met tickets voor gereduceerde prijzen. www.dijkpop.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post