Politie zoekt getuigen mishandeling bij NS Station Hoogkarspel

Reactie(s)

ns_trein
HOOGKARSPEL – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die dinsdagavond plaats vond in de trein op het station aan de Stationslaan in Hoogkarspel.

Op dinsdagavond omstreeks 19.00 uur liep een 20-jarige man uit Hoogkarspel naar het NS-station. Op de Julianastraat wilde hij de weg oversteken. Hij hoorde met hoge snelheid een auto aan komen rijden, waardoor hij even bleef staan. De kleine limegroene personenauto reed voorbij. In de auto zaten twee vrouwen, waarvan de passagiere een middelvinger naar hem opstak. Toen hij daar een opmerking over maakte, remde de bestuurster hard en reed achteruit. Er ontstond een discussie tussen beide inzittenden van de auto en de voetganger. Toen de man weg liep in de richting van de trein, belde één van de inzittenden van de auto, vermoedelijk voor versterking.

In de trein werd het slachtoffer gevolgd door één van de vrouwen. Plotseling kwamen er ook drie mannen in de trein die het slachtoffer hebben mishandeld. Het slachtoffer heeft zich met diverse (hoofd)wonden onder doktersbehandeling moeten stellen.

Signalement vrouwen

De inzittenden van de auto waren twee vrouwen met een donker uiterlijk. De ene vrouw was ongeveer 36 jaar oud, had een lengte van 1,65 tot 1,70 meter en een gezet postuur. Zij had krullend zwart kort haar en een tattoo in haar nek en op haar rechterarm. Zij droeg donkere kleding. De andere vrouw was ongeveer 50 jaar oud, had een lengte van 1,60 tot 1,65 meter en een normaal postuur. Zij had donker haar waar al wat grijs in zat. De vrouw droeg onder anderen een spijkerbroek en slippers.

 Signalement mannen

De mannen in de trein waren donker getint. De ene was ongeveer 26 jaar oud, had een lengte van 1,75 meter en een normaal gespierd postuur. Hij droeg een witte helm, een T-shirt en een spijkerbroek. De tweede was 35 tot 40 jaar en had een lengte van 1,90 meter. Hij had kort krullend haar en een korte baard met krulletjes. De derde man was 50 tot 55 jaar oud, had een lengte van 1,70 tot 1,75 meter, een normaal postuur met een dikke nek en grijs haar.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post