Subsidie 2016 aanvragen? Doe dat voor 1 mei 2015

Reactie(s)

drechterlandDRECHTERLAND –  De gemeente Drechterland verstrekt elk jaar subsidies aan verenigingen en organisaties. De subsidie voor 2016 moet voor 1 mei 2015 bij de gemeente worden aangevraagd.  Formulieren die later zijn ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Jaarlijks verstrekt de gemeente subsidie aan verenigingen en organisaties volgens de Algemene Subsidie Verordening (ASV) en negen subsidieregelingen. Verenigingen en organisaties moeten elk jaar opnieuw de subsidie aanvragen. De subsidieaanvraag voor 2016 moet vóór 1 mei 2015 door de gemeente ontvangen zijn.

Aanvraag

Om in aanmerking te komen voor subsidie dient u een aanvraagformulier (PDF) in te vullen. De aanvraag subsidie 2016 kan ook gebruikt worden als verantwoording over de ontvangen subsidie 2014 (subsidievaststelling). Voor de organisaties die een budgetsubsidie ontvangen, is het van belang dat de activiteiten waarop de subsidie is gebaseerd zijn uitgevoerd. Dit kunt u aantonen door het meesturen van het definitieve activiteitenoverzicht van het afgelopen jaar. Zijn niet alle activiteiten zijn uitgevoerd, dan dient u aan te geven wat hiervan de redenen zijn geweest.

Aanvraagformulier subsidie gemeente Drechterland (PDF)

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post