25 oktober tweede Unicefrun West-Friesland bij Streekbos

Reactie(s)
zondag 25 oktober Unicefrun West-Friesland

zondag 25 oktober Unicefrun West-Friesland

BOVENKARSPEL – Op zondag 25 oktober 2015 wordt de tweede Unicefrun West-Friesland georganiseerd. De Unicefrun is een hardloopevenement bij het Streekbos waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Unicef, mede omdat de sponsoren de kosten voor het evenement dragen.

Sponsoren

De welbekende UnicefLoop (zaterdag 26 september jl.) richt zich op de basisschooljeugd. De unicefrun West-Friesland is voor middelbare scholieren en volwassenen. Net als de jonge kinderen bij de Loop, kunnen de deelnemers van de run zich ook laten sponsoren (via www.unicef.nl/helpmee) om op die manier een bijdrage te leveren aan de kinderellende in de wereld.

Start en afstanden

De unicefrun West-Friesland kent drie loopafstanden: 4km, 10km en 10 Engelse mijl. Er wordt gestart in het Streekbos in Bovenkarspel. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie en van alle deelnemers worden foto’s gemaakt (na afloop gratis te downloaden). Meer informatie en inschrijven kan op www.unicefrunwf.nl, op kijk op de Facebookpagina. Loop mee op 25 oktober en help met de opbrengst een kind aan schoon drinkwater.

De wereld brandt, maar kinderen hebben ‘m niet aangestoken

Nog nooit eerder waren wereldwijd zoveel kinderen verstoken van de meest elementaire basisbehoeften. De opbrengst van de unicefrun West-Friesland zal worden besteed aan deze noodhulp, met als speerpunt schoon drinkwater voor elk kind. Door mee te doen aan de unicefrun West-Friesland op zondag 25 oktober steunt u deze actie en helpt u kinderen aan schoon drinkwater.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post