Feestweek vol activiteiten bij MEC De Witte Schuur

Reactie(s)
Broodbakken na de beleven van de vier natuurelementen. Archief foto via MEC/De Witte Schuur

Broodbakken na de beleven van de vier natuurelementen. Archief foto via MEC/De Witte Schuur

ENKHUIZEN – Traditie getrouw sluit MEC De Witte Schuur de grote vakantie af met een feestweek. In deze feestweek organiseert MEC De Wiite Schuur op maandag 10 augustus tot en met donderdag 13 augustus driemaal een workshop en een natuuravontuur.

Fotografie op de boerderie

Op maandag start “Fotografie op de boerderie”. Dieren zijn heel leuk om te fotograferen. Zeker wel de dieren van de kinderenboerderij – zij komen op je af of gaan gewoon hun gang. In deze workshop leer je, als een echte fotograaf naar het dier te kijken. Hoe ga ik dit dier fotograferen? Van boven of ga ik juist heel laag met de camera. Misschien is het leuker om alleen van kop een foto te nemen? Van deze kant of de andere kant, afhankelijk natuurlijk van de zonnestand. Je moet wél je eigen (digitale) fototoestel mee nemen. De mooiste foto die je vandaag hebt gemaakt worden uitprint en ingelijst.

Natuuravontuur

Dinsdag is er een “Natuuravontuur” voor het hele gezin. Een stoere speurtocht naar de natuurelementen; lucht, water, aarde en vuur.  Het beloofd een actieve middag meto.a. tijgeren, slingeren, in de boom klimmen en nog veel meer avonturen beleven. Of je schoon en droog ervan af komt …??? Aan het einde van het avontuur wordt er in ieder geval boven het kampvuur broodjes gebakken. Om mee te doen is opgeven en gepaste kleding gewenst.

Wilgenvlechten

De feestweek wordt afgesloten met een workshop ‘slakken maken van wilgentenen’. Onder de leiding van Hans en Lucienne Krämer leer je stap voor stap de takken te buigen en te vlechten tot een leuke slak met sprieten. Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Iedereen die kennis wil maken met wilgentenenvlechten kan die dag aan de slag.

Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Opgave kan via de e-mail: info@mec-dewitteschuur.nl  of tel: 0228-320310. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post