Mantelzorgers SED gemeenten in het zonnetje

Reactie(s)
Mantalzorg een dankbare taak vinden ook de gemeenten Enkhuizen ,Stede Broec en Drechterland

Mantelzorg een dankbare taak vinden ook de gemeenten Enkhuizen, Stede Broec en Drechterland

ENKHUIZEN/STEDE BROEC/DRECHTERLAND – Mantelzorgmiddag in Enkhuizen, Stede Broec en Drechterland zijn 20, 21 of 27 november van harte welkom bij de mantelzorgmiddag. De drie gemeenten willen alle mantelzorgers in het zonnetje zetten, omdat zij van grote waarde zijn.

[su_tooltip position=”north” title=”Mantelzorger” content=”Een mantelzorger zorgt langdurig, intensief en onbetaald voor een hulpbehoevende, een chronisch zieke of een gehandicapte.”]Een mantelzorger zorgt langdurig, intensief en onbetaald voor een hulpbehoevende, een chronisch zieke of een gehandicapte.[/su_tooltip]

Tijdens deze middag worden mantelzorgers geïnformeerd over de voorzieningen die er voor hen zijn, zodat zij hun taken beter vol kunnen houden. Daarnaast is er gelegenheid om met andere mantelzorgers in contact te komen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en entertainment. Ook krijgen alle mantelzorgers een VVV-bon ter waarde van € 25.

De mantelzorgmiddag wordt in de 3 gemeenten georganiseerd:

  • Vrijdag 20 november van 14.30 tot 17.00 uur in Bantam in Hoogkarspel
  • Zaterdag 21 november van 13:30 tot 16.00 uur in  De Nieuwe Doelen in Enkhuizen
  • Vrijdag 27 november van 14.30 tot 17.00 uur in Het Roode Hert in Bovenkarspel

Aanmelden

Bent u mantelzorger? Kom dan naar de bijeenkomst in uw gemeente. U kunt zich aanmelden door u te laten registreren als mantelzorger. Ga naar de website van uw gemeente en meld u aan. Bent u al geregistreerd als mantelzorger? Dan krijgt u per post een uitnodiging. Uw aanmelding dient uiterlijk een week van te voren bij de gemeente binnen te zijn.  Houdt u hiervoor de datum van de bijeenkomst voor uw gemeente in de gaten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post