36e Rien Stout Scholierenveldloop bij AV Hollandia [fotos]

Reactie(s)
Het werd een regenachtige 36e editie van de Rien Stout Scholierenveldloop

Het werd een regenachtige 36e editie van de Rien Stout Scholierenveldloop

HOORN – De weersverwachtingen waren goed en het parcours lag er volgens de organisatie goed bij. Dat betekent dat op op woensdag 7 oktober vanaf 14.00 uur gestart kan worden met de Rien Stout Scholierenveldloop.

De start is op het rugbyveld achter de atletiekbaan op de Blauwe Berg, om vervolgens te finishen op de atletiekbaan.  De groepen 3, 4 en 5 van het basisonderwijs lopen 1000 meter.  Groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs lopen 300 meter meer, 1300 meter. Als laatste gaan het voortgezet onderwijs en de leerkrachten van start, zij lopen 1600 meter.

Regen

Na de eerste onderdelen laat de regen zicht steeds vaker zien. De laatste onderdelen valt de regen met bakken uit de hemel. De lopers komen met doorweekte loopkleding over de finish. Veel publiek schuilt binnen in de kantine van AV Hollandia. Toch blijven diverse mensen onder een paraplu de laatste lopers aanmoedigen.

Foto’s

Een fotograaf van OnsWestfriesland was bij dit evenement aanwezig zijn om vele mooie plaatjes te schieten. Bekijk hier alle foto’s van deze middag. Zie u daarbij bekenden, TAG ze. Dan kan hij of zij ook de foto bekijken.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post