Afterparty Lappendag Hoorn naar Obdam?

Reactie(s)

lappendag_afterparty_obdam

HOORN/OBDAM – Onlangs maakte de gemeente Hoorn bekend geen afterparty met lappendag in Hoorn toe te staan. Via Facebook lijkt de oplossing gevonden. Bij Nelly’s Cafe in Obdam zijn er voorbereidingen voor de Lappendag After, met ruimte voor 500 Hoornse feestvierders.

De gemeente Hoorn houdt vast aan de drooglegging op Lappendag, de laatste dag van de Hoornse kermis, tussen 16.00 en 20.00 uur. In die tijd mogen de horeca in Hoorn geen feesten organiseren en ook supermarkten in de binnenstad moeten de verkoop van alcoholische dranken stoppen. Deze maatregelen moeten grote problemen voorkomen. Menigeen begint op lappendag al om 06.00 uur ’s ochtends al met het eerste deuntje ofwel biertje. Op verzoek van de politie blijft de drooglegging in stand. Dit is onlangs door de burgemeester bevestigd met aangepaste regelgeving voor horeca in de gehele gemeente Hoorn.

Via het Lappendag After evenement op Facebook:

“Er wordt een grote party tent neergezet en mensen kunnen lekker buiten en binnen staan. Er is plek voor 500 party people, dus wees er snel bij! Voor slechts: €10 euro ben je erbij! De locatie is bekend,de DJ’s zijn bekend, de rookkanonnen zijn besteld, confetti is besteld. We’re Gonna Rock This Party!

Mis jij ook de after party na lappendag? Wij ook! Alles is dicht na 16:00.
Daarom willen wij een leuk evenement organiseren na lappendag. Om iets gezellig te vieren na deze geweldige happening!”

Ook kermis in Obdam

In Obdam wordt die maandag ook kermis gevierd. De tent bij Nelly’s Café is daarom die maandagmiddag speciaal afgehuurd voor de feestvierders uit Hoorn. Het café waarschuwt wel dat ladderzatte bezoekers niet welkom zijn. “De politie is altijd al aanwezig bij het NS Station Obdam en houdt daar controle. Ook bij ons aan de deur willen wij geen bezoekers hebben die al laveloos zijn van de drank.”

De uitbater van het café verwacht dat er voldoende bezoekers zullen zijn die nog wel enkele biertje lusten. “Er zijn ook mensen die ’s ochtends op lappendag werken en pas later aanhaken in Hoorn.”

Vervoer

Vanaf de Roode Steen in Hoorn naar de Dorpsstraat in Obdam is het 14,2 km ofwel 56 minuten fietsen. Met een Bob in de auto kan natuurlijk ook net als met de trein van Hoorn naar Obdam.

Update:

Kaart verkoop

De kaartverkoop verloopt via een externe organisator die niet bij het Café behoort. Zij vragen €10,- per kaartje in de voorverkoop. Op sociale media wordt getwijfeld aan de aard van deze verkoop. Wij hebben dit niet kunnen bevestigen of ontkrachten. Voor iedereen die toch de Afterparty in Obdam overweegt is welkom in Obdam, ook zonder kaartje. Het café is deze middag gewoon open tijdens de Obdammer kermis. Wel wordt er zowel bij het NS Station Obdam door de politie en bij het café door portiers gelet op te dronken feestvierders vanuit Hoorn.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post