Beheerder ‘gevonden verloren’ facebook-pagina in het zonnetje

Reactie(s)
Foto: Politie Basisteam Hoorn

Foto: Politie Basisteam Hoorn

HOORN – Wellicht zegt u de naam  Jolanda van der Gracht-Delcour u niet direct iets. Gebruikt u facebook en bent u wel eens een bericht tegengekomen van ‘Verloren, gevonden, vernield omgeving Hoorn’ dan is de kans groot dat u een reactie heeft gezien van de beheerder Jolanda van der Gracht-Delcour.

Deze facebook groep is momenteel 7330 leden groot en helpt dankzij de beheerder dagelijks gevonden en vermiste zaken op te lossen. Dat verdient een bloemetje vond de politie. Geheel vrijwilliger steekt Van der Gracht er ettelijke uurtjes in om de groep actueel te houden.

Daarom heeft de Politie Hoorn vandaag Jolanda van der Gracht-Delcour in het zonnetje gezet vanwege haar Facebook pagina ‘Verloren, Gevonden, Vernield omgeving Hoorn. “Wij willen Jolanda bedanken voor haar inzet. Via haar Facebook pagina weet zij vele mensen te bereiken en activeren. Wij kunnen als politie niet overal tegelijk zijn, samenwerken met wijkbewoners maakt dus het verschil.,” aldus het facebookbericht van Politie Basisteam Hoorn.

“Hoe meer ogen en oren in de wijk, hoe sterker we staan tegen criminaliteit,” vervolgt het bericht. “Jolanda en alle actieve volgers bedankt!” Inmiddels heeft Van der Gracht ook assistentie gekregen van Karin en Jelle als mede beheerders.

facebook_gevonde_verloren

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post