Benefietconcert voor nieuwe bestelbus Voedselbank

Reactie(s)
Afbeelding via Facebook/Voedselbank Westfriesland

Brand verwoeste in november de bestelbus. Afbeelding via Facebook/Voedselbank Westfriesland

HOORN/WESTFRIESLAND – Vier artiesten treden vrijdag 18 december in Manifesto in Hoorn op om geld op te halen voor een nieuwe bestelbus voor de Voedselbank West-Friesland. Entree voor het concert is ‘wat je kan missen’ of gratis als je een donatie doet via de crowdfundingwebsite hetluktons.nl.

Nieuwe bestelbus

De volledige opbrengst van de avond gaat naar een nieuwe bestelbus voor de Voedselbank. Vorige maand brandde de bestelbus uit. Hierdoor is het lastig om voedsel veilig van de supermarkten op te halen. Zo’n 300 gezinnen in West-Friesland zijn hierdoor gedupeerd, omdat zij gebruik maken van de Voedselbank.

Singer-songwriters

Op het programma staan drie singer songwriters, onder leiding van Youri Lentjes. Youri is bekend van De Beste Singer-Songwriter, waarmee al eerder artiesten als Douwe Bob, Nielson, Meike Ouboter en Michael Prins bekend werden. Hij treedt zelf op en neemt twee veelbelovende singer-songwriters mee. Ook Johan Kruizinga zal een deel van het programma verzorgen. De huismuzikant van The Dubliner in Enkhuizen speelt tijdloze nederlandstalige en engelstalige nummers. Covers, maar dan in zijn eigen stijl.

Programma

19:00 Zaal open
19:15 Lizzy V
20:00 Johan Kruizinga
20:45 Youri Lentjes
21:45 Daniel Cane & The Rebellion
22:15 Einde programma

Het Lukt Ons!

Iedere donateur aan een project van Het Lukt Ons! kan gratis naar het benefietconcert van de voedselbank. Dit geldt voor iedereen die in 2015 een donatie heeft gedaan voor één van de projecten of die de komende week een donatie doet. Het Lukt Ons! is het crowdfundingplatform van de zeven Westfriese gemeenten, de Rabobank West-Friesland en Univé Hollands Noorden. Op dit moment staan zes projecten online, van de Voedselbank tot een bewegingstuin voor verzorgingshuis Sint Jozef.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post