Binnenstad wordt Herberg Hoorn én met kerstboom

Reactie(s)
herberg_hoorn

Sfeer afbeelding via www.HerbergHoorn.nl

HOORN – Tijdens de Kerst-Inn van 12 t/m 28 december verandert de Hoornse binnenstad in Herberg Hoorn. Een aantal enthousiastelingen zetten de schouwers onder dit initiatief om Herberg Hoorn tot een mooi event te maken voor Hoorn en omstreken. De door de gemeente Hoorn wegbezuinigde kerstboom op de Roode Steen zal door dit initiatief alsnog te bewonderen zijn in het centrum van Hoorn.

Voor de organisatie wordt superkoopzondag 20 december het hoogtepunt. Overal op straat en in meer dan 60 winkels geniet je van gratis muziek, zang, theater en dans. Er is een hedendaagse kerststal voor de Koepelkerk, een kerstsamenzang en warme chocomel voor het goede doel. Proef ook de kerstsfeer op De Dubbele Buurt, in het havengebied en op de Roode Steen met food & drinks.

Herberg Hoorn

Naast deze wonderlijke zondag valt er nog veel meer kerst te genieten in Hoorn. Herberg Hoorn loopt t/m 28 december, maar al op 12 december wordt ’s avonds het kerstlicht officieel ontstoken met een prachtige lichtjesbotentocht in de haven. En koopzondag 13 december zijn er ook gratis optredens in de haven en de Oosterkerk.

Voor meer informatie bekijk de facebookpagina;

http://www.facebook.com/herberghoorn

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post