Circus Herman Renz van 2 tot en met 5 juli in Hoorn

Reactie(s)

Herman Renz_WOW_circus_hoornHOORN –  Van 2 t/m 5 juli komt Nederlands Nationaal Circus Herman Renz met een geheel nieuw programma ‘WOW – World Of Wonders,’ op het Pelmolenpad in Hoorn. Sinds dinsdag wordt er opgebouwd om donderdag klaar te zijn voor de eerst voorstelling om 16.30 uur.

Milko Steyvers, de welbekende clown en algemeen directeur van het Circus blikt alvast vooruit: “WOW staat symbool voor eigentijds en overtreffend circus. De cast die we hebben samengesteld bestaat uit jonge artiesten die laten zien dat de wereld van het circus oneindige inspiratie en vernieuwing biedt; het is een wereld van wonderen!”

Franse Illusionist

De nieuwe, kleurrijke show van Circus Herman Renz staat dit jaar in het teken van verwondering. Van grondacrobatiek en clownerie, tot edele paarden en sensatie in de lucht. De hoofdact dit jaar is de Franse Illusionist Vincent Vignaud. Met verrassende illusies en raadselachtige stunts zorgt hij voor spanning en verbazing.

Overtreffen

“Het is ondertussen een goede traditie geworden; we presenteren elk jaar een geheel nieuwe show. Dat is onze kracht en tegelijkertijd vormt het een enorme uitdaging om de voorgaande producties op artistiek gebied te overtreffen. Klassiek circus kan wel degelijk eigentijds zijn,” is daarbij de conclusie van Steyvers.

De 2,5 uur durende show wordt omlijst door een echt live orkest en opnieuw is er veel aandacht aan de uitgekiende lichtshow besteed. ‘WOW – World Of Wonders’ is een verrassende circusshow en geschikt voor jong en oud. Meer informatie via www.hermanrenz.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post