LiveinHoorn haalt K3 en O’G3NE naar Hoorn

Reactie(s)

K3naar_liveinHoorn

HOORN – Vrijdag heeft de organisatie de line-up van LiveinHoorn van zondag 28 juni bekend gemaakt; K3 en O’G3NE komen naar het Pelmolenpad. Deze programmering volgt op de eerder bekend gemaakte programmering van zaterdag 27 juni met 7 Nationale toppers.

Met trots kondigt de organisatie de komst van de Belgische meidengroep. “K3 stopt…Maar niet voordat ze Live in Hoorn zijn geweest!” Dit naar de referentie van recent dat de groep gaat stoppen. Het beloofd in Hoorn een optreden te worden van circa 70 minuten.

In het voorprogramma staat O’G3NE. De zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol beginnen in 2007 in winnen de Nederlandse voorronde van Junior Songfestival. Tijdens de grote finale van Junior Eurovisiesongfestival eindigen ze 11e. In 2014 kiezen ze voor de naam  O’G3NE en winnen The Voice of Holland oa met het nummer Magic.

Er zijn voor dit festival alleen zitplaatsen beschikbaar in drie verschillende rangen. De kaarten voor de 3e rang kosten €19,75 excl. boekingskosten. Meer informatie op LiveinHoorn.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post