Met 15.000 euro extra zijn Hoornse Stadsfeesten gered

Reactie(s)
Afsluitend optreden van The Tibbs. Foto: Benno Ellerbroek

Afsluitende optreden van The Tibbs tijdens Hoornse Stadsfeesten 2014. Foto: Benno Ellerbroek

HOORN – Afgelopen woensdag 2 december bracht het NHD het nieuws dat er na 17 jaar een einde komt aan de Hoornse Stadsfeesten. Hierop brengt de organisatie van de Stadsfeesten nu een nuance: “Een aspect dat we in het interview met de krant uitdrukkelijk naar voren hebben gebracht, is uiteindelijk niet in de berichtgeving opgenomen.”

15.000 euro

Met een extra bericht op de eigen pagina’s vult zij aanbrekende informatie uit het krantenartikel aan. “Een financieel gezonde situatie voor de Hoornse Stadsfeesten op de langere termijn wordt in onze ogen bereikt als de Gemeente Hoorn en de betrokken horecaondernemers ieder afzonderlijk een jaarlijks bedrag van 7.500 euro extra beschikbaar stellen voor tenminste de komende drie edities (2016, 2017, 2018).” Het ontbreken van deze nuance leidde tot verwarring, zo maakten de organisatie op uit de talloze reacties die zij ontvingen.

Als aan de genoemde voorwaarden wordt voldaan, dus extra 15.000 euro voor de komende drie jaar, worden de Hoornse Stadsfeesten op 17, 18 en 19 juni 2016 weer georganiseerd.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post