Moke en The Pierce Brothers op Hoornse Stadsfeesten

Reactie(s)
HoornseStadsfeesten_2014

Afbeelding Hoornse Stadsfeesten 2014

HOORN – De programmering van de Hoornse Stadsfeesten aankomend weekend is bijna compleet. Dinsdag kon de organisatie nog een laatste band bekend maken. De Amsterdamse band Moke zal zondag om 20.00 op het podium op het Roode Steen gaan spelen. Andere headliner is The Pierce Brothers, dit jaar ook op Pinkpop, die zaterdagavond op het Roode Steen staan.

Natuurlijk brengen de Hoornse Stadsfeesten op 19, 20 en 21 juni meer dan deze twee bands. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond zal de gehele binnenstad van Hoorn gevuld worden met muzikale klanten op meer dan 15 verschillende podia. Van  singer-songwriters, rock en dj’s bij de Nachtsbrakers op het Kerkplein zaterdag. Extra locatie is dit jaar Volt bij Marina Kaap Hoorn.

Feico de Leeuw-aanmoedigingsprijs

In samenwerking met Café de Klinker organiseren de Hoornse Stadsfeesten op zondagmiddag 21 juni een brunch midden op de Roode Steen! Tijdens de brunch zijn er optredens van Cripple Creek Ferry & Niels van de Gulik speelt Ramses Shaffy.  Een deel van de opbrengsten van de brunch wordt beschikbaar gesteld aan de dit jaar voor het eerst uit te reiken Feico de Leeuw-aanmoedigingsprijs.  Vorig jaar op 28 september overleed Feico plotseling, één van de grondleggers van de Hoornse Stadsfeesten. Ter nagedachtenis aan hem staat de 17e editie van de Hoornse Stadsfeesten in het teken van deze markante Hoornaar en muzikale duizendpoot.

Programmering

Meer informatie over de programmering is te vinden op de website www.hoornsestadsfeesten.nl. Van singer-songwriters in de Statenpoort, rock op de Roode Steen, DJs op het Kerkplein en jazz op de Gedempte Turfhaven: het staat er allemaal op!

Muziek & Video

Moke – Let it Burn ; De nieuwe singel van Moke. Uitgebracht net voordat de muziekopnamestudio van de band in Amsterdam compleet door de brand werd verwoest.

The Pierce Brothers _ Uptown Funk (cover)

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post