Nieuwbouw Westfriesgasthuis opgeleverd; Mei klaar voor gebruik

Reactie(s)

Westfriesgasthuis_hoornHOORN – ​Op maandag 16 februari heeft aannemer De Nijs de nieuwbouw van het ziekenhuis officieel opgeleverd en overgedragen aan het Westfriesgasthuis. De nieuwbouw bestaat uit éénpersoonskamers, ruime poliklinieken en andere duurzame faciliteiten. Hiermee kan het ziekenhuis weer voort in de comfort eisen van patiënten nu, maar ook in de toekomstige tijd. De totale bouw heeft circa 2 jaar geduurd.

“Dit prachtige nieuwe gebouw is een heel mooi resultaat van goede samenwerking. De nieuwbouw is gerealiseerd binnen de geplande twee jaar (bouw)tijd én binnen budget, dat is niet altijd meer vanzelfsprekend,” aldus Hugo Keuzenkamp, lid raad van bestuur van het Westfriesgasthuis.

Puntjes op de i

Vanaf maart wordt de nieuwbouw klaar gemaakt voor gebruik. Keuzenkamp: “Onze medewerkers gaan aan de slag met het inrichten van de ruimtes. Apparatuur wordt aangesloten, meubels worden geplaatst en de laatste puntjes worden op de i gezet. Rond april/mei dit jaar willen we er helemaal klaar voor zijn om de zorgafdelingen te verhuizen en er daadwerkelijk patienten te gaan behandelen.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post